Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dash lights'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Technical, General Discussion, and Project Progress
    • 1969-70 Technical Forum
    • The Garage
    • Project Progress Forum
  • How to's, Upcoming Events, and Vendor Information
    • Upcoming Events
    • How to's
    • All mustang products and vendors
  • Photochop, Video, and Media
    • Mustang Video and Misc Video
    • Photochop Forum
  • Classifieds
    • Cars for Sale / Wanted
    • Parts for Sale / Wanted
  • Members Only

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hi everyone, I have a 1969 Fastback and I am installing a set of autometer gauges to replace the worn out original set, including adding a tach. The gauges that I am using are the American Muscle set and include: Voltmeter, Oil Pressure, Water Temp, Fuel Level, Speedo and Tach. I am running into all sorts of problems and could use some help. I am currently using "Painless Performance #30302" wiring harness for easy connections (http://www.summitracing.com/parts/prf-30302) and I am having problems, any input here would be greatly appreciated. Here's my list of problems; 1. Programmable fuel level seems to be most accurate on the GM setting for some reason, not really an issue just super annoying. 2. Voltmeter has no reading. 3. Dash lights. !@#$ing Dash Lights. ok, so the voltmeter and oil pressure lights are always on. When the car is not running but the headlights are on all the gauges but the voltmeter and oil pressure are lit up. With the car running and the lights on all the gauges stop working completely. This is my biggest issue I am worried that I am damaging something and need it fixed asap. The painless wiring harness set that I'm using has all the wires for the gauges running together, so 1 ground, 1 power etc. Should I pull this thing out and light it on fire and run individual wires or can this setup still work? If I pull it out can I run all the instrument lights to one wire and wire it to the headlight switch? Also, if anyone has a diagram regarding the stock colored wires and their individual purpose that could be a big help, all the diagrams I have located don't agree on colors, if anyone has a link it would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...