Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'heater'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Technical, General Discussion, and Project Progress
    • 1969-70 Technical Forum
    • The Garage
    • Project Progress Forum
  • How to's, Upcoming Events, and Vendor Information
    • Upcoming Events
    • How to's
    • All mustang products and vendors
  • Photochop, Video, and Media
    • Mustang Video and Misc Video
    • Photochop Forum
  • Classifieds
    • Cars for Sale / Wanted
    • Parts for Sale / Wanted
  • Members Only

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Getting my engine dressed up for my install. I am struggling with the way to route my heater hoses. I also need to find a way to make a 90 degree bend coming off of the water pump lower connection to get around my serpentine belt alternator location. I have nearly everything else routed in my fenderwells, so not looking to add any more stuff there.... I've seem some Boss 302 factory metal tubes that mount to the intake that look pretty cool, thinking about those. Any pictures, suggestions, lessons learned would be appreciated. I am running a 351 Windsor based stroker with Vintage Air
  2. Hello. I have a 1969 Candy Red convertible I bought last week. The heater control seems to be stuck on defrost. So much so that a p.o. bent the heck out of the control lever. I have done a lot of searching but can't seem to find a solution to my problem. I have taken the dash apart and have straightened out the heater control arm. After removing the defrost and floor heating conduits I have exposed the heater box with the door that moves to change from defrost to floor heater. When the door is in the full defrost position it is very difficult to move back from there. It is not the cable as I have disconnected that and the door is still extremely difficult to move from the full defrost position. However, once is has started to move from there it seems to move ok. I have tried to clean the inside of the box as best I can but to no avail. Does anyone know of an easy fix for this? Do I have to replace the unit? (I am not really excited about that). Thanks for any info. Steve
×