Jump to content

DRZ

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About DRZ

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

71 profile views
  • RPM

  1. Thank you all. I am still working on this issue. I have had trouble getting into this site. Seems good now. I have driven the car now in cooler weather and it is doing ok. But now having trouble getting it to start after driving a while and shutting it off. I have to turn it over for several times and longer periods of running the starter then it starts and seems fine. Not running rich at least when it starts no black smoke. I have jetted up the Eddlebrock carb to 100 jets as it seemed lean before. I have never in 40+ years seen anything like this that I cant figure out. But this is going on 2 years now. Although I have a lot of other cars I work on as well.
  2. Yes choke is open seems lean have tried two carbs and also new fuel pump.
  3. I will check that out. Thanks
  4. New ignition switch and I have tried two original coils also using one of the pointless distributors. It acts like it is a fuel issue. Never seen this in my 50 years of doing this. I have always considered the 351C a boat anchor but I really want this to work. The car was 351C 4 speed Factory A/C tilt wheel AM/FM 8 track power steering power brakes trac loc car. The wiring was original and like new as it was out of the car in a box for 20 years (so I was told). Still has most of the ford tags on it. And yes 30 minutes or less it stumbles and dies.
  5. New ignition switch and I have tried two original coils also using one of the pointless distributors. It acts like it is a fuel issue. Never seen this in my 50 years of doing this. I have always considered the 351C a boat anchor but I really want this to work. The car was 351C 4 speed Factory A/C tilt wheel AM/FM 8 track power steering power brakes trac loc car. The wiring was original and like new as it was out of the car in a box for 20 years (so I was told). Still has most of the ford tags on it.
  6. I have had two different pointless systems in the car. It did the same thing with both.
  7. I have a 1970 Mustang I restored. Engine is a 351C mated to a 4 speed. The engine has given me fits now for two years. It starts and runs smooth when cold. If I drive it after about ten miles or so it dies. After much trying it starts and a mile later we go through the whole thing again. When I get back home it will not even idle. It will start run for a minute or so then die. I have changed the coil the distributer the carb and the fuel pump. I think it is a fuel problem but not sure. I have checked the tank and changed fuel filters. The fuel lines are new as well. Do these engines vapor lock? That is what it acts like to me. I am not a stranger to a Mustang. I have owned and restored a 65 a 67 convert and a 71 429CJ Mach1. But have never had an issue like this. Also on another note does the 70"s mustang have the blinkers hooked up so the side marker lights for the side markers blink when turn signal on that side is used? When you turn left or right that side of the marker lights blink also.
×
×
  • Create New...